Inschrijfformulier Kampioenschapsclubmatch op zaterdag 2 oktober 2021

Kampioenschapsclubmatch

Op zaterdag 2 oktober 2021 is de Kampioenschapsclubmatch van de Nederlandse Sheltie Vereniging in Woudenberg. Tijdens de Kampioenschapsclubmatch wordt de dubbele CAC en titel Club Winnaar 2021 toegekend.

Keurmeesters

De keurmeesters voor de Kampioenschapsclubmatch dit jaar zijn:
Mw. L. Mouchart-Kleingeld voor de reuen en Mw. J.P. Dekker voor de teven

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de Kampioenschapsclubmatch bedraagt € 38,-, voor elke extra hond € 35,- en voor de koppelklas € 10 per koppel. Als u uw Sheltie inschrijft in de Jongste Puppy- of Puppyklas bedraagt het inschrijfgeld € 25,-

Per inschrijver wordt één catalogus uitgereikt.

Let op, de inschrijving sluit definitief op 4 september 2021.

Locatie

De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP Woudenberg

De keuringen Clubmatch starten om 10:00 uur

Inschrijfformulier Kampioenschapsclubmatch op zaterdag 2 oktober 2021

U vult eerst uw eigen persoonlijke gegevens in. Vervolgens voegt u een hond toe aan uw inschrijving, u kunt in één inschrijving voor beiden inschrijven. Schrijft u voor het eerst in bij de Kampioenschapsclubmatch, zorg dan dat u een kopie van de stamboom gereed heeft als PDF of JPG bestand.

Als u alle honden heeft toegevoegd aan uw inschrijving gaat u naar stap 3, hier wordt een overzicht getoond van de honden in uw inschrijving en de totaalprijs. Hier kunt u kiezen uit drie betaalmethoden: iDEAL, Bancontact / Mister Cash (België) of bankoverschrijving.

Let op, niet alle velden zijn correct ingevuld!

Er zijn een aantal velden niet goed ingevuld, deze zijn hieronder rood gemarkeerd. Controleer de velden, wijzig de gegevens en verzend opnieuw.

Oeps, er ging iets mis!

Het aanmaken van uw inschrijving is niet geslaagd. Wacht een paar minuten en probeer het daarna opnieuw.

Uw gegevens

Inschrijven hond(en)

Voeg hieronder de honden toe, per hond kunt u aangeven of u deze wilt inschrijven voor de Kampioensclubmatch.

1

Hond inschrijven

Verwijderen

Koppelklas

Voor € 10,- kunt u zich inschrijven voor de koppelklas. Inschrijven in de koppelklas kan met een reu en teef van dezelfde eerste eigenaar.

Controleer uw inschrijving en kies betaalmethode

Controleer onderstaande gegevens op juistheid en volledigheid. Als u uw gegevens wilt wijzigen klikt u onderaan op "vorige stap". Als alle gegevens kloppen kunt u uw betaalmethode kiezen en betalen.

Uw persoonlijke informatie

Naam
Adres
Telefoon
E-mailadres

Ingeschreven honden

Omschrijving
Prijs
Totaalbedrag

Selecteer uw betaalmethode

Betaling mislukt

Er was een probleem met uw betaling.

De status van uw betaling is: onbekend

Betaling wordt verwerkt

De status van uw betaling is: onbekend

iDEAL Gratis

Betaal eenvoudig met bijna alle Nederlandse banken via iDEAL. Kies uw bank hieronder, klik op de "bevestigen en betalen" knop en u wordt automatisch doorgestuurd naar de website van uw eigen bank.

Overboeking Gratis

Als u kiest om te betalen per overboeking dient u zelf het totaalbedrag over te maken op de rekening van onze betaalpartner Mollie. Selecteer deze optie, klik op de "bevestigen en betalen" knop en u wordt automatisch doorgestuurd naar de website van Mollie met de informatie die u nodig heeft voor uw overboeking.

Let op! u ontvangt pas een bevestigingsmail zodra de betaling bij Mollie is ontvangen en verwerkt. Dit kan drie dagen duren.

Bancontact / Mister Cash Gratis

Betaal nu ook eenvoudig met Bancontact, speciaal voor onze Belgische gasten. Klik op de "bevestigen en betalen" knop en u wordt automatisch doorgestuurd naar de website van Bancontact waar u kunt afrekenen.

Betaling gelukt! Uw inschrijving is ontvangen.

We hebben uw betaling ontvangen en daarmee is uw inschrijving succesvol ontvangen.

Binnen enkele minuten ontvangt u een bevestiging per e-mail, controleer of u deze heeft ontvangen (eventueel in de SPAM-folder). Heeft u na een uur deze bevestiging nog niet binnen? Neem dan contact op met de penningmeester via penningmeester@nederlandsesheltievereniging.nl