Inschrijfformulier Kampioensclubmatch en Funklasse op zaterdag 15 mei 2019

Kampioensclubmatch

Op zaterdag 15 mei 2019 is de Kampioensclubmatch van de Nederlandse Sheltie Vereniging in Woudenberg. Tijdens de Kampioensclubmatch wordt de dubbele CAC en titel Club Winnaar 2019 toegekend.

Funklasse

De Funklasse is letterlijk wat de naam aangeeft, voor de lol! De honden ingeschreven in de Funklasse worden gekeurd maar krijgen geen kwalificatie zoals Uitmuntend, Zeer Goed of Goed. Wel krijgt iedere hond een keurverslag en wordt er in elke klasse een beker uitgereikt aan de mooiste, meest opmerkelijkste en leukste sheltie van de dag van de show.

Keurmeesters

De keurmeesters voor de Kampioensclubmatch dit jaar zijn:
Mrs. Kay Hateley (UK) voor de reuen en Mrs. Gwen Beaden (UK) voor de teven

Bij de Funklasse is de keurmeester dhr. Jostein Tostrup (Noorwegen) voor zowel reuen als teven.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de Kampioensclubmatch bedraagt € 38,-, voor elke extra hond € 35,- en voor de koppelklas € 10 per koppel. Als u uw Sheltie inschrijft in de Jongste Puppy- of Puppyklas bedraagt het inschrijfgeld € 25,-

Het inschrijfgeld voor de Funklasse (ongeacht klasse of leeftijd) bedraagt € 20,- per hond.

Per inschrijver wordt één catalogus uitgereikt.

Let op, de inschrijving sluit definitief op 12 mei 2019.

Locatie

Recreatiepark 't Veluws Hof
Krimweg 152-154, 7351 TM HOENDERLOO

Aanvang keuringen Funklasse is om 09:30 uur,
De keuringen Clubmatch starten om 13:00 uur

Inschrijfformulier Kampioensclubmatch en Funklasse op zaterdag 15 mei 2019

U vult eerst uw eigen persoonlijke gegevens in. Vervolgens voegt u een hond toe aan uw inschrijving, u kiest per hond of u deze in wilt schrijven voor de Kampioensclubmatch of Funklasse, u kunt in één inschrijving voor beiden inschrijven. Schrijft u voor het eerst in bij de Kampioensclubmatch, zorg dan dat u een kopie van de stamboom gereed heeft als PDF of JPG bestand.

Als u alle honden heeft toegevoegd aan uw inschrijving gaat u naar stap 3, hier wordt een overzicht getoond van de honden in uw inschrijving en de totaalprijs. Hier kunt u kiezen uit drie betaalmethoden: iDEAL, Bancontact / Mister Cash (België) of bankoverschrijving.

Let op, niet alle velden zijn correct ingevuld!

Er zijn een aantal velden niet goed ingevuld, deze zijn hieronder rood gemarkeerd. Controleer de velden, wijzig de gegevens en verzend opnieuw.

Oeps, er ging iets mis!

Het aanmaken van uw inschrijving is niet geslaagd. Wacht een paar minuten en probeer het daarna opnieuw.

Uw gegevens

Inschrijven hond(en)

Voeg hieronder de honden toe, per hond kunt u aangeven of u deze wilt inschrijven voor de Kampioensclubmatch of de Funklasse.

1

Hond inschrijven

Verwijderen

Koppelklas

Voor € 10,- kunt u zich inschrijven voor de koppelklas. Inschrijven in de koppelklas kan met een reu en teef van dezelfde eerste eigenaar.

Controleer uw inschrijving en kies betaalmethode

Controleer onderstaande gegevens op juistheid en volledigheid. Als u uw gegevens wilt wijzigen klikt u onderaan op "vorige stap". Als alle gegevens kloppen kunt u uw betaalmethode kiezen en betalen.

Uw persoonlijke informatie

Naam
Adres
Telefoon
E-mailadres

Ingeschreven honden

Omschrijving
Prijs
Totaalbedrag

Selecteer uw betaalmethode

Betaling mislukt

Er was een probleem met uw betaling.

De status van uw betaling is: onbekend

Betaling wordt verwerkt

De status van uw betaling is: onbekend

iDEAL Gratis

Betaal eenvoudig met bijna alle Nederlandse banken via iDEAL. Kies uw bank hieronder, klik op de "bevestigen en betalen" knop en u wordt automatisch doorgestuurd naar de website van uw eigen bank.

Bancontact / Mister Cash Gratis

Betaal nu ook eenvoudig met Bancontact, speciaal voor onze Belgische gasten. Klik op de "bevestigen en betalen" knop en u wordt automatisch doorgestuurd naar de website van Bancontact waar u kunt afrekenen.

Overboeking Gratis

Als u kiest om te betalen per overboeking dient u zelf het totaalbedrag over te maken op de rekening van onze betaalpartner Mollie. Selecteer deze optie, klik op de "bevestigen en betalen" knop en u wordt automatisch doorgestuurd naar de website van Mollie met de informatie die u nodig heeft voor uw overboeking.

Let op! u ontvangt pas een bevestigingsmail zodra de betaling bij Mollie is ontvangen en verwerkt. Dit kan drie dagen duren.

Betaling gelukt! Uw inschrijving is ontvangen.

We hebben uw betaling ontvangen en daarmee is uw inschrijving succesvol ontvangen.

Binnen enkele minuten ontvangt u een bevestiging per e-mail, controleer of u deze heeft ontvangen (eventueel in de SPAM-folder). Heeft u na een uur deze bevestiging nog niet binnen? Neem dan contact op met de penningmeester via penningmeester@nederlandsesheltievereniging.nl